Rød julekalender

Er du aldrig blevet helt voksen? Derfor skal du give dig selv en julekalender

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Email

Julen er en tid, som de fleste af os tænker tilbage på med glæde, andre med sorg. Der kan være mange grunde til at julen ikke har været en sød tid for nogle, men det betyder ikke at det behøver at blive ved med at være sådan. Som voksen kan man starte sine egne traditioner og dermed tage glæden ved julen tilbage. Samtidig, hvis man aldrig rigtigt er vokset fra det barnlige ved julen, så er der heller ingen skam i det. Uanset set om man husker julen med glæde eller sorg, så kan man gøre julen til sin egen, ved at forkæle sig selv med en julekalender, enten en af dem man kan købe, eller ved at lave en selv. Der er selvfølgelig ikke noget overraskelsesmoment i at åbne en julekalender man selv har lavet, men det er mere princippet i det. Hvis du gerne vil have en julekalender, selvom dit pas siger du ikke burde, så kan få noget inspiration her.

Køb en julekalender som du kender den

Det nemmeste vil være at tage i supermarkedet eller en af de mange andre butikker, som sælger julekalendere og vælge den kalender som du gerne vil have. Der findes både almindelige julekalendere, chokoladekalendere, samt kalendere som støtter et godt formål. Uanset hvilken du vælger, skal være beredt på, at en julekalender er blevet noget dyrere end da man selv var barn. Vil du set udvalg af de mange julekalendere, som kan købes online i de forskellige webshops, så klik her. Udvalget er meget større end det var da man selv var barn, så forbered dig på, at det kan blive svært for dig at vælge den rigtige.

Lav din egen julekalender

Hvis du ikke bryder dig om udvalget af julekalendere i butikkerne, både de fysiske og dem der findes på internettet, så hvorfor ikke lave dine egen julekalender? Det er ikke så svært og da det er dig selv der laver den, til dig selv, kan du selv bestemme præcis hvordan den skal være og hvad den skal indeholde. Vi har alle sammen set Stewart Stardusts julekalender i ”Jul på Vesterbro” – det behøver ikke at være mere kompliceret end det. Pak nogle gode flasker øl ind og åbn en ny hver aften og nyd den til en god julefilm. Det er kun din fantasi der sætter grænserne for hvad der er muligt, så gør hvad du føler er det rigtige.